Kucanje teksta

Vršimo profesionalnu obradu i kucanje teksta na računaru.

Nudimo i profesionalnu obradu slika i grafike koja ide uz tekst, stilizaciju sadržaja, provera slovnih grešaka i kucanje diplomskih, master, doktorskih radova, knjiga. Ispravka svih grešaka,

obrada i kucanje tekstova
kucanje i obrada teksta

sređivanje i podešavanje forme radova (prelomi strana, hifenacija, sadržaji, fusnote, stilovi ).

Obrada slika, priprema za štampu, kucanje tekstova. Rad sa tabelama, crtanje grafikona, implementacija u dokumenta.

Statistička obrada podataka, Excel napredni nivo.

Izrada prezentacija svih vrsta i tema.

Lektura je gramatičko, pravopisno i stilsko ispravljanje i uređivanje autorskog rukopisa, prilagođavanje teksta duhu jezika uz savetovanje autora o boljim jezičnim rešenjima.

Korektura je ispravljanje grešaka u štamparskom slogu,  tipfelera, interpunkcijskih grešaka.

Redaktura je doterivanje i provera ispravnosti navoda u tekstu te stručnog nazivanja, ispravljanje pravopisnih i gramatičkih grešaka.

Ništa ne ostavlja tako loš utisak kao što je pisani tekst prepun slovnih ili gramatičkih grešaka. Rečenice treba da  odražavaju jasnu misao i poruku.

Pisanje za Web i Web tekstovi

Web Content Writing, deo je dobrog osmišljavanja i održavanja jednog sajta

Dobar sadržaj je ključan faktor za uspeh jednog sajta. Mi se bavimo stvaranjem kvalitetnog sadržaja koji će svojom originalnošću privući odgovarajuću ciljnu grupu i odgovoriti na njihove potrebe. Kako svaki sajt ima svoju ciljnu grupu, tako mora imati i adekvatan sadržaj. Mi se bavimo pisanjem relevantnog i kvalitetnog sadržaja za web sajtove koji će odgovoriti njihovim potrebama. Vršimo opsežnu analiza i precizno utvrđivanje ciljeva na osnovu kojih se i bira odgovarajuća ciljna grupa kojoj se sadržaj sajta obraća.
Originalan sadržaj i kvalitetno održavanje je jedan od glavnih faktora koji utiču na reputaciju web stranica i prema kojem google i ostali pretraživači rangiraju sajtove.

 

Infografika – Digitalni pravopis

Postoji li zaista digitalni pravopis? Da!
Osim klasičnog, postoji i digitalni pravopis, a lako ga je naučiti: dovoljno je pročitati od početka do kraja infografiku koja se nalazi na ovom linku.  Ovu kratku i zabavnu infografiku napravio je Istok Pavlović a koja je vezana za pravila ponašanja na Internetu, tj. direktno za digitalni pravopis. Kako se koriste znaci interpunkcije, kada se koriste, gde se koriste ?
„KADA KUCATE VELIKIM SLOVIMA (CAPS LOK) TO JE ISTO KAO DA VIČETE NA SAGOVORNIKA“