Usluga: prevodjenje tekstova

prevodjenje i lektura tekstova

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu kada se radi o Vašem sajtu. Dakle, pored kreiranja sadržajadizajna sajta i optimizacije, brinemo se i o prevodima i lekturi tekstova sa Vašeg sajta. Danas, kada je konkurencija na tržištu velika na svakom polju, a Vaš sajt predstavlja izlog Vaše prodavnice i ponude, bitno je da svojim klijentima pružite nezaboravno iskustvo na Vašem sajtu i osećaj da ga tretirate sa poštovanjem, što podrazumeva da ćete mu obezbediti sve potrebne informacije u formi razumljivo sastavljenog teksta i uz to prevedenog na klijentov maternji jezik. Klijent će se osećati cenjeno i bitno i neće oklevati da kupi Vaše usluge ili proizvod.

Naša ponuda obuhvata prevodjenje tekstova sa nemačkog, engleskog, italijanskog, španskog, francuskog, portugalskog, katalonskog, ruskog, ukrajinskog na srpski i obrnuto.

Naši saradnici su maternji govornici datog jezika i svi tekstovi se dodatno kontrolišu i koriguju nakon prevoda kako bi se prevedni tekst još ispolirao. Pored toga koristimo i najsavremenije stručne rečnike. Ukoliko se radi o nekoj temi o kojoj još uvek ne postoji stručni rečnik, vršimo dodatne pretrage i istraživanja na internetu kako bi se svaki tekst precizno preveo. Ukoliko je potrebno sastavljamo mini rečnik stručnih pojmova i za Vas.

Jako je bitno da napomenemo da se naši prevodi uvek isporučuju u dogovorenom roku i da prevedene tekstove tretiramo strogo profesionalno.

Pored kreiranja tekstova za Vaš sajt možemo Vam ponuditi

 • Prevod tekstova za Vaš sajt
 • Lokalizaciju softvera
 • Prevod audio i video materijala
 • Prevod AdWords oglasa
 • Prevod aplikacija i stručnih kurseva
 • Prevod ključnih reči za SEO optimizaciju
 • Mejlovi i poslovna korespondencija sa Vašim stranim klijentima

Za ostale informacije koje Vas zanimaju kontaktirajte nas i mi ćemo Vam rado u najkraćem mogućem roku odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Zatražite odmah besplatnu procenu cene i vremena. Naš mejl je: [email protected]

Poslujte sa nama zato što smo profesionalni, nudimo najbolje cene i više usluga na jednom mestu i isporučujemo tačno na vreme sve dogovorene prevode.

Cene

Mi nudimo optimalne cene za vrhunski tačne i profesionalne prevode.

Cena prevoda se određuje na osnovu dužine i težine teksta, jezičke kombinacije i hitnosti zahteva.

U svako doba nam možete poslati tekst i navesti da li se radi o hitnom zahtevu ili ne a mi ćemo Vam odmah odgovoriti sa besplatnom procenom troškova i vremena za prevodjenje tekstova.

U nastavku se nalaze okvirne cene prevoda po stranici.

Srpski–engleski/ engleski–srpski 900 dinara

Srpski-nemački/nemački-srpski 900 dinara

Srpski-italijanski / italijanski-srpski 900 dinara

Srpski–španski/ španski-srpski 900 dinara

Srpski-portugalski / portugalski-srpski 1200 dinara

Srpski-francuski / francuski-srpski 1200 dinara

Srpski-katalonski/katalonski-srpski 1200 dinara

Srpski–ruski / ruski-srpski 1200 dinara

Ukrajinski-srpski 1200 dinara

Kontaktirajte nas kako biste se uverili da je sa nama poslovanje brzo, jednostavno, profesionalno a uz to još i povoljno.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Vaša pitanje (obavezno)