Upravljanje web poslovima ili web sajt menadžment !

Napredno web sajt održavanje – website maintenance services

Upravljanje veb sajtovima podrazumeva niz različitih usluga koje se kombinuju zajedno, tako da ne morate brinuti o vašem prisustvu na mreži.

napredno odryavanje

Upravljanje veb sajtovima podrazumijeva niz različitih usluga koje se kombinuju zajedno, tako da ne morate brinuti o vašem prisustvu na mreži.

Kreiranje veb sajta je polazna tačka za veće prisustvo na mreži, veća poseta ili povećanje prodaje proizvoda ili usluge. Veb lokacija je vaš poslovni prostor na Internetu. Korak broj jedan je stvaranje veb sajta sa dobrim sadržajem i grafičkim i tekstualnim. Druga linija je optimizacija veb sajta, a zatim oglašavanje na Internetu – oglašavanje na Facebooku ili oglašavanje na Google-u. Nudimo u okviru naprednog održavanja sajta, pored održavanja sadašnjeg sadržaja kao i performansi na najvišem nivou i optimizacije veb sajta i marketinga na društvenim mrežama.

Marketinška strategija sadržaja
Marketing sadržaja je strateški marketing pristup fokusiran na stvaranje i distribuciju korisnog i relevantnog sadržaja, namena privlačenju i zadržavanju jasno definisane publike. Svrha marketinga sadržaja je promena ili poboljšanje ponašanja potrošača i odvija se pre svega kroz sopstvene tekstove, a ne plaćene medije.

SEO optimizacija sajta za google
Optimizacija pretraživača je osnova za uspeh. Naše SEO strategije će zaraditi vašu stranicu višom rangom u rezultatima pretrage. Obezbedićemo puni izveštaj o rangiranju SEO ključnih reči, izveštaj o profilu izgradnje veze i indeksirane informacije o stranici. Naš tim usmeren na korisnike će poboljšati protok saobraćaja i povećati prodaju za svoje veb-based operacije. SEO usluge koje nudimo mogu se podijeliti na usluge optimizacije na licu mjesta i off-site optimizacije.

Marketing društvenih medija i optimizacija
Marketing društvenih mreža je jedna od osnovnih aktivnosti na Internetu u cilju promovisanja roba i usluga svake kompanije. Društvene mreže su danas neizbežni oblik komunikacije i uglavnom služe za informisanje, pored zajedničkih društvenih funkcija