Pisanje tekstova za web

pisanje tekstova za websajtove

Web Content Writing, deo je dobrog osmišljavanja i održavanja jednog sajta

Pisanje dobrog sadržaja je ključan faktor za uspeh jednog sajta. Mi se bavimo stvaranjem kvalitetnog sadržaja koji će svojom originalnošću privući odgovarajuću ciljnu grupu i odgovoriti na njihove potrebe. Kako svaki sajt ima svoju ciljnu grupu, tako mora imati i adekvatan sadržaj. Mi se bavimo pisanjem relevantnog i kvalitetnog sadržaja za web sajtove koji će odgovoriti njihovim potrebama. Vršimo opsežnu analiza i precizno utvrđivanje ciljeva na osnovu kojih se i bira odgovarajuća ciljna grupa kojoj se sadržaj sajta obraća.
Originalan sadržaj i kvalitetno održavanje sajta je jedan od glavnih faktora koji utiču na reputaciju web stranica i prema kojem google i ostali pretraživači rangiraju sajtove.

Pisanje tekstova za Web ima svoja pravila, tako i linkovanje kroz tekst spada u dobru praktiku pisanja tekstova za web. Pisanje teksta za internet, za razliku od klasičnog teksta, omogućuje značajno obogaćivanje informatija o tematici članka, upravo korišćenjem veza (linkova) do tekstova (audio, video, grafičkih, i ostalih vrsta sadržaja) daju se čitaocu dodatne informacije o obrađivanoj tematici, za koju nema mesta u tekstu, ili bi trebalo praviti dodatni tekst, i sl. Naravno linkovanje ima smisla i zbog bolje optimizacije sajta ako želimo da istaknemo neke ključne reči dobro je povezati sa ostalim sadržajem na vašem web sajtu.

VRSTE ONLINE COPYWRITINGA

  • Pisanje tekstova za web  – web sajt sadržaj koji čini prezentaciju živom
  • SEO Copywriting – SEO copywriting koji pobeđuje pretraživače i dovodi posetioce
  • Blog Copywriting – tekstovi koji svojim dugorepim ključnim rečima dovode prave posetioce na sajt

Mi nudimo profesionalno napisane tekstove za web bogate ključnim rečima koji poštuju potrebe pretraživača i povezuju se sa posetiocima emotivno i racionalno, kako na svesnom tako i podsvesnom nivou. Naše iskustvo i studije dosledno i značajno utiču na stopu konverzije.  Naše poznavanje web dizajna, omogućava nam brzo i efikasno ažuriranje i pisanje tekstova za web i ostalog sadržaja bez obzira na plaforme na kojoj je sajt rađen.

Ostavite dobar prvi utisak jer imate samo 5 do 15 sekundi da ubedite posetioce da ostanu na vašem sajtu a jedan od glavnih faktora je i dobro napisan tekst koji će privući i zadržati posetioca na vašem sajtu!

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Vaša pitanje (obavezno)