Održavanje web sajtova

 

Održavanje web sajtova je proces koji se obavlja nakon izrade prezentacije

Proces održavanja web sajta podrazumeva da sajt bude dostupan

provera grešaka u kodiranju održavanje web sajta
Održavanje čistog koda web sajta

i da nesmetano funkcioniše od trenutka njegovog postavljanja na internet pa sve dok postoji potreba za sajtom.

Bez obzira što je sasvim prirodno da ćete nakon izrade sajta želeti da imate što manje troškova, a dobijete što više od svog sajta, koliko god da je dobar Vaš sajt, njegov kvalitet vremenom opada. Da bi funkcionisao besprekorno, Vas sajt uvek mora da bude svež i dinamičan.

Iako je Vas sajt prilikom prvobitne izrade kreiran da bude funkcionalan i dobro pozicioniran kod Google pretraživača, ukoliko se dugo ne menja, počeće da pada na sve nižu poziciju u rezultatima pretrage, sve manje ljudi će ga posećivati, i na kraju će postati nevidljiv.

Nakon nekog vremena  shvatićete da je sav novac koji ste uložili u izradu sajta uzalud izgubljen, jer više niko ne može da Vas pronađe na internetu.

Da biste izbegli ovakav scenario, morate obezbediti profesionalno i konstantno održavanje web sajta.
odrzavanje_web_stranica

Naša osnovna usluga održavanja web sajtova uključuje:

 

– Redovno ažuriranje vaših web stranica –

 

Sadržaj je najvažniji deo vašeg web sajta. Sada, s našim uslugama osvežavanje sadržaja će biti blagovremeno. Dodavanje, brisanje, uređivanje novih proizvoda, posebne ponude, akcije, popusti, cene ili predstavljanje novih usluga. Postoje beskrajne mogućnosti.

– Održavanje stranica –

Koristimo najsavremeniju tehnologiju za praćenje i održavanje web sajtova. Prema tome napravićemo i promene kako bismo unapredili sposobnosti i funkcionalnost Vašeg web sajta. Nudimo inovativna rešenja u području praćenja i održavanja koja će poboljšati učinak Vaše web prezentacije uz redovne izveštavaje o učinku.

– Reorganizacija web sadržaja –

Redovno analiziramo Vaš web sajt čime se osigurava statistika za potrebne promene kako bismo poboljšali posetu vaše prezentacije. Reorganizacija web sajta i konstantno održavanje može pomoći pozicioniranju vašeg sajta na pretraživačima i povećati posetu web stranica.

<< POGLEDAJTE PAKETE ZA ODRŽAVANJE OVDE >>